Gebruiksvoorwaarden

Art # A # Presentatie

De algemene verkoopvoorwaarden  die hieronder vermeld worden, geven een gedetailleerd overzicht van de rechten en plichten van ons bedrijf seeandsound.com en haar klanten voor de regeling van de verkoop op onze webshop.

 

Art # B # Onze producten en Waarborg

De kenmerken van de producten die op onze site getoond worden, zijn identiek aan die van de fabrikanten van deze merken.

De klant geniet van een waarborg van minimaal 2 jaar, zelfs tot 3 jaar. Ons bedrijf is niet verantwoordelijk voor het niet naleven van de voorschriften en wetten die van kracht zijn in het land van ontvangst. Producten die gebroken zijn, diebeschadigd zijn, die in contact geweest zijn met vloeibare producten of die verkeerd gebruikt werden, verliezen hun waarborg. De producten die in aanmerking komen voor de waarborg moeten verzonden worden met hun accessoires en hun factuur. De herstelling van het product duurt maximaal 30 werkdagen vanaf het moment dat wij het pakket ontvangen hebbenContacteer ons voor u iets verzend Verzendingen onder rembours worden niet aanvaard.

Elke decoder waarvan de software veranderd werd voor niet-officieel gebruik zal zijn waarborg verliezen. Er zal een bestek opgesteld worden voor de herstellingskosten.

De afstandsbedieningen zijn niet gewaarborgd.

 

Art # C # Uw bestellingen

Elke bestelling blijft ongeldig tot ontvangst van het volledig bedrag.

 

Art # D #   Wijzen van betaling

De betaling van de bestellingen gebeurt via overschrijving of Hipay.

Bij het plaatsen van de bestelling moet de koper het volledig bedrag van de factuur betalen.

 

Art # E # Leveringsvoorwaarden

Elk product wordt geleverd zonder garantie met betrekking tot de leveringstermijnDe leveringstermijn varieert afhankelijk van het adres.

 Alle zendingen gebeuren vanuit onze magazijnen in België.

 

 Art # F # SAV

Onze naverkoopdienst is open voor al onze klanten tijdens de openingsuren van onze kantoren; klanten kunnen ons contacteren per mail of per post.

Seeandsound.be

Kerkstraat  92

1601 Sint-Pieters-Leeuw

België

Telefoon: +32 3 378 36 48

Mail: info@seeandsound.be

(PS: geen voorraad op het bovenvermelde adres, noch verkoop noch ontvangst)

 

Art # G # Afzegging

 Klanten kunnen hun bestelling afzeggen binnen de 8 dagen volgend op de datum van levering en het product terug sturen; de kosten van de afzegging vallen ten laste van de klant. Beschadigde producten worden noch teruggenomen nochomgeruild.

In het geval dat een  pakket onbesteld naar ons terug gestuurd wordt door een fout van de klant wat betreft het adres of de naam die vermeld staat op de brievenbuskan de klant een nieuwe verzending vragen op zijn kosten (15 € voor moederland Frankrijk) en zonder bijkomende kosten of een terugbetaling vragen (afzeggingskosten kunnen oplopen tot 30% van de waarde van de bestelling binnen een periode van 30 dagen max.)

 

PS: de klant die niet akkoord gaat met onze verkoopvoorwaarden heeft het recht om zich te wenden tot het gerecht (op zijn kosten) .